3 Kasım 2009 Salı

İNGİLİZCE ÜZERİNE SINIRSIZ EĞİTİM


Özel İngilizce Eğitim Programlarımız,            
Private English Education Programmes,            




Özcan Uzunoğlu
Karşıyaka-Bostanlı
ozcanu.superonline.com       

*    Temas Kurulacak Kişi ;
*     Begüm MOL ;
*     e- mail ; elentari_esseana@hotmail.com


 Kapsamı ;


Öğrencilerimizin 6. sınıf dan itibaren , Lise ve Üniversite ve Sonrası mesleki gelişimleri için gerekli olan İngilizce Yabancı Dil Eğitimini kapsamaktadır.



Eğitim yöntemi ;

Note-Book Bilgisayar yardımı ile Power-Point Sunumlu ve Slayt gösterimli , İnternet bağlantılı ,  Audio programları ve Video filmleri ile güçlendirilmiş , Öğretmen ve Öğrencinin karşılıklı interaktif bir etkileşim içinde öğrenimi , gelişimin  çeşitli Quiz ve Testlerle denetimi, Conversation Teknikleri -Konuşma  Pratiği’ini kapsayan eğitim.


Yararlanılan Kaynaklar ;

New Headway, Lifelines, English File ,Oxford English  Programları,  Akademik Batı Dilleri  İngilizce Eğitim Programları .  


Eğitmenin Biyografisi ;

-1978-     Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Biyo-Kimya   mezunu , Sosyal Bilimler Fakültesi Öğretmenlik ve Pedagoji Eğitimi Sertifikası.
-1980-1982  Kanada Brook Üniversitesi Lisans Üstü Çalışmalar, Brook Üniversitesi İngilizce Eğitimi.
-1982-2009  Dış Ticaret İthalat , İhracat  , Sanayi  ve İşletmecilik alanlarında çeşitli büyük kurumsal Şirketlerde  yöneticilik ( Pekex Dış Tic, Vestel, BMC, Teba, gibi), Uzun yıllara dayanan yurt dışı seyahatler ve Dış Ticaret , Müşteri İlişkileri .
-2005-2007  Akademik Batı Dilleri  Eğitim Kurumu Milli Eğitim Bakanlığınca onaylı Eğitmenlik Sertifikası .
-2005-  den bu yana  çeşitli Lise ve Özel Üniversite öğrencilerine özel dersler vermektedir.

Eğitim Programı ;


A – General Course Levels

Starting -  Beginning , Low Intermediate , Intermediate , Upper (Advance) Intermediate
Basic Conversation  , Excercises.

Bu programlar 6 aylık ( 3 saat / hafta ) Toplam 72 saat lik bir eğitim programını kapsamaktadır. Derslerin gözden geçirilmesi ve e-mail yolu ile verilen ödevlerin yapılması için de öğrencilerimizin kendi kendilerine günde 2 saat çalışmaları esas alınmıştır.

Ulaşılan bu düzey , Tüm gramer yapısı   ve yaklaşık 3000 adet kelime haznesine sahip olunmakta ve günümüzün İlk , Orta ve Lise öğretiminde ulaşılan seviyeye karşılık gelmektedir.


B - Academic Levels

Phrasel Sentences, Phrasel Verbs, Common Idioms , Advance Level Conversation den oluşmaktadır.

Toplam 5 seviyeden oluşmaktadır , yaklasık 7-8.000 adet örnek cümle ders programları içinde yer alır.
Burada amaçlanan örnek cümleler içinde yer alan, tüm yaygın kullanılan Cümle ve Fiil kalıplarının öğretilmesidir.
Günümüzün Temel alanları olan , Eğitim, Sağlık, Kimya ,Biyoloji, Ekonomi, Tarih, Turizm, Sosyal ilişkiler, gibi Genel kültüre yönelik konuları kapsar.

Bu programlar 9 aylık ( 3 saat / hafta ) toplam 108 saat lik bir eğitim programını kapsamaktadır. Derslerin gözden geçirilmesi ve e-mail yolu ile verilen ödevlerin yapılması için de öğrencilerimizin kendi kendilerine günde 2 saat çalışmaları esas alınmıştır.

Ulaşılan bu düzey, her türlü Akademik bilimsel yazıların , makalelerin , raporların, , Kitap , Roman ,Universite kitaplarının kolayca okunabilmesi, hızlı bir şekilde anlaşılması, ve her türlü şekilde  Makale , Rapor, Yorum, Mesleki tezler, Üniversite ödevleri, gibi çalışmaların  yazılabilmesi mümkün olacaktır.
KPDS , ÜDS , TOEFL, gibi sınavları başarı ile geçilmesi sağlanacaktır.


C - Business English Courses ,

Ekonomi, İşletme, Dış Ticaret , İthalat , İhracat ,Satın Alma,Tedarik, Lojistik , Bankacılık Terimleri , Uluslar Arası Ticari Terimler , Genel İşletme yönetimi , CRM –Customer Relations Management – Müşteri İlişkileri Yönetimi , Uluslar –Arası Ticari yazışmalar, İş arama , C.V. yazma, İş görüşmeleri,  gibi konularda İngilizcenin kullanımı ile ilgili ileri düzeyde  çalışmaları ve eğitimleri kapsar.

Bu programlar 3 aylık ( 3 saat / hafta ) toplam 36 saat lik bir eğitim programını kapsamaktadır.

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder